Sådan importerer du din drømmebil

Sådan importerer du din drømmebil

Forestil dig dette scenarie: Du har endelig fundet den bil, du har drømt om i evigheder, og du har endda luft nok i budgettet til at den kan blive din. Men den står i Tyskland. Hvis den skal til Danmark, skal du betale 150% af bilens værdi i registreringsafgift, og så bliver det alligevel en dyr affære. Der er heldigvis måder at komme rundt om at skulle have astronomiske summer op ad lommen, for at få bragt sin drømmebil til landet.

Flexleasing

Hvis du gerne vil undgå at skulle betale den enorme registreringsafgift, hvis du overvejer at importere en bil, kan det være at du skal overveje at flexlease en privatbil. Hvis du flexleaser en privatbil hos danske Fleasing.dk, skal du nemlig ikke betale hele registreringsafgiften på bilen. I stedet betaler du en forholdsmæssig rate hver måned, på mellem 0,5% og 2% af bilens værdi inklusiv afgift. På den måde slipper du altså for at skulle punge ud med voldsomme summer i en eventuel udbetaling på din drømmebil.

Fleasing hjælper også med import af biler. De kan hjælpe dig lige fra, at du beslutter dig for at du vil jagte drømmebilen. Hvis du endnu ikke har fastlagt dig på hvad drømmebilen er, uanset om det så måtte være model eller blot hvilken lakering du ønsker den i, så tilbyder Fleasing god og værdifuld sparring, så du kan være helt sikker på at få den bil, der kommer til at gøre dig allergladest.

Det er faktisk en simpel proces

Når du har fundet din drømmebil i udlandet, kan Fleasing hente dem hjem til dig i løbet af få dage. Sammen med kunden udfærdiger de så en leasingaftale, der passer perfekt til kundens personlige behov, hvor efter bilen overdrages til kunden.

Det eneste du som kunde skal forholde dig til, er altså at beslutte dig for hvilken bil du går og drømmer om. Dernæst udformer Fleasing et leasingtilbud til dig, som er skræddersyet til netop dine kørselsbehov. Deres leasingkontrakter er altid med et ubegrænset antal kilometer, så du skal blot forholde dig til længden på kontrakten, til den værdiafskrivning på bilen, der kommer til at udgøre udbetalingen og slutteligt den månedlige betaling på bilen.

Når du har accepteret kontrakten, henter Fleasing personligt bilen i udlandet for dig. Den bliver bragt til Danmark, hvor den vil blive klargjort af Fleasing, så den står knivskarpt til når du afhenter den, hvor du sammen med en repræsentant fra virksomheden vil gennemgå bilen og dens køreegenskaber, så du er sikker på at alt er som det skal være, inden du forlader parkeringspladsen.

Det behøver altså ikke at være en vanvittigt kompliceret, eller for den sags skyld dyr, proces at importere din drømmebil fra udlandet. Fleasing tilbyder altså, at hente din bil til Danmark samt at lave en favorabel leasingaftale til dig, således at du ikke skal døje med hverken papirarbejdet ved importen eller at skulle betale hele registreringsafgiften, der hurtigt ville kunne slukke drømmen hos de fleste. Det eneste du skal gøre, er at acceptere kontrakten og nyde din nye luksusbil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *