Hvilken type anhængertræk skal du havde monteret?

Hvilken type anhængertræk skal du havde monteret?

Har du pludselig fået brug for anhængertræk og har din bil ikke et anhængertræk monteres, så kan du heldigvis få lavet en eftermontering af anhængertræk.

En eftermontering af anhængertræk er en relativ nem opgave for et autoværksted, og kan også fås til fornuftige penge.

Prisen på eftermontering af anhængertræk er i høj grad afhængig af autoværksteder der udfører eftermonteringen og hvilken bil anhængertrækket skal monteres på.

Typen af anhængertræk har også stor indflydelse på prisen.

Der findes helt grundlæggende tre typer af anhængertræk, hvilke er følgende:

  • Fastmonteret anhængertræk
  • Aftageligt anhængertræk
  • Svingbart anhængertræk

Det fastmonteret anhængertræk er den billigste løsning at få monteret på bilen, og det svingbart anhængertræk er den dyreste løsning, men også den pæneste og mest praktiske løsning.

Et aftagelig træk ligger som en mellemting mellem et fastmonteret og svingbart anhængertræk rent prismæssigt, og mange vælger denne løsning netop på grund af prisen og fordi du kan afmontere anhængertrækket når det ikke er i brug.

Må du selv eftermontere et anhængertræk på din bil?

Du må gerne selv lave en eftermontering af anhængertræk på din bil, det skal dog gøres forsvarligt, og efter alle anvisninger.

Når du er færdig med eftermonteringen, så er det et krav, at du skal havde bilen synet og omregistreret.

Hvis bilen er under 8 år gammel og du får lavet eftermonteringen af et fastmonteret anhængertræk på et autoriseret værksted, så er der ingen krav til at bilen skal synes og omregistreres.

Men hvis bilen er over 8 år gammel, og det enten er et aftageligt eller svingbart anhængertræk, så skal bilen synes og omregistreres, uanset om det er et autoriseret værksted der har eftermonteret anhængertrækket.

Spar mange penge ved at indhente tilbud fra forskellige værksteder

Skal et autoriseret værksted lave eftermonteringen, så kan der være mange penge at spare ved at indhente tilbud igennem trækpåbilen.dk.

Ved at indhente tilbud igennem trækpåbilen.dk kan du spare helt op til 40% på værkstedsregningen.

Du skal blot udfylde lidt information om bilen, og vælge hvilke anhængertræk du ønsker at få eftermonteret.

Når du har udfyldt disse informationer, så bliver din opgave sendt ud til flere relevante værksteder, som nu har mulighed for at byde på din opgave.

Og fordi at værkstederne ved de er i direkte konkurrence med hinanden, så laver de som regel et super godt tilbud, så at du vælger dem til at udfører din eftermontering af anhængertræj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *