Disse ting skal du fokusere på, før du køber et el-løbehjul

Disse ting skal du fokusere på, før du køber et el-løbehjul

Har du besluttet dig for at købe et el-løbehjul, så er det en god ide at finde ud af, hvilke behov og ønsker du har til et el-løbehjul. Der findes et hav af forskellige el-løbehjul på markedet, hvilke kan gøre det svært at vælge det helt rette. Når vi ser på el-løbehjul, så er der en række faktorer, der har indflydelse på, hvilke el-løbehjul du skal købe. De to mest væsentlige ting du skal se på før du køber et el-løbehjul er hhv. køretid og motorstørrelse. Køretid og motorstørrelse er de to mest væsentlige punkter, du skal overveje før du køber et el-løbehjul. Det nemmeste var selvfølgelig at købe det el-løbehjul med mest køretid og den største motor, men som med alt andet her i verdenen, så er det altid en opvejning med penge kontra produkt. Og ofte kan du også købe et el-løbehjul der er langt billigere, hvis du afstemmer dine behov til et el-løbehjul.

Køretid – Hvor mange kilometer har du brug for i en ladning?

Der er vidt forskellige motorer og batterier i de forskellige el-løbehjul, og disse to forhold har stor indflydelse på maks. køretid. Det smarteste ville selvfølgelig være, at vælge det el-løbehjul med længst køretid, men de er som regel også væsentlig dyrere end et løbehjul med lidt kortere køretid. Så du bør derfor vurdere, hvor meget køretid du har brug for, og hvor mange penge du vil bruge på et el-løbehjul. Det er ikke alle, der har behov for et el-løbehjul, der kan holde strøm det halve af dagen, og der kan dermed være mange penge at spare ved at vælge et el-løbehjul med mindre køretid.

Motorstørrelse – Hvor stor en motor har du behov for?

Som med alle andre motordrevene køretøjer, så har motoren betydning for køreoplevelsen, og der er el-løbehjul ingen undtagelse. El-løbehjul har som regel en motorstørrelse på mellem 250 og 500 W. Desto større motor der er monteret på el-løbehjulet, desto bedre køreoplevelse får du. Er brugeren af el-løbehjulet tung, så bør der købes et el-løbehjul med en stor motor, da køreoplevelsen ellers kan blive meget dårlig. Men er brugeren af el-løbehjulet et barn, der ikke vejer særlig meget, så kan en mindre motor sagtens give en god køreoplevelse. Et el-løbehjul med en mindre motor er som regel også billigere end et el-løbehjul med en stor motor.

Andre forhold

Der er også række andre forhold, man skal overveje, før man køber et el-løbehjul, såsom; design, hjulstørrelse, bremsetype, mv. Alt dette kan du læse meget mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *