Disse ting skal du overveje før du køber en plugin-hybrid

Disse ting skal du overveje før du køber en plugin-hybrid

Plugin-hybrid biler er i rivende udvikling, og de seneste mange år har danskerne skiftet deres almindelig bil ud med en plugin-hybrid.

De fleste store bilproducenter er også begyndt, at lave plugin-hybrider, så der er efterhånden et stort udvalg af plugin-hybrider på markedet.

Men der er nogle ting, du skal overveje før, du køber en plugin-hybrid.

Først og fremmest skal du finde ud af, om du vil købe eller lease en plugin-hybrid.

De fleste leasingselskaber tilbyder leasing af plugin-hybrider og en af de mest populære leasingformer ude ved leasingselskaberne på plugin-hybrid er Volvo leasing.

Det andet du skal overveje, er om du skal havde en lader der hjemme, og hvad det koster at få strøm på en plugin-hybrid.

Skal du købe eller lease?

Vil du gerne havde en plugin-hybrid, så står du helt sikkert med overvejelserne om, hvorvidt du skal købe eller lease en plugin-hybrid.

Både købe og leasing har hver deres fordele og ulemper.

Det der taler for, at købe bilen er at det er din egen bil, og hvis du vil havde den samme bil i mere end 3 år, så er køb ofte den billigste løsning,

Det der taler for, at lease bilen er, at du slipper for alle bekymringer til reparationer, service, mv.

Og hvis du ønsker at skifte bil hyppigt, så er leasing ofte den billigste løsning, og du slipper også for at bruge tid og ressourcer på, at skulle sælge bilen selv.

Med leasing skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og derefter kan du frit lease eller købe en ny bil.

Skal man havde en lader der hjemme?

Ja det skal du uden tvivl, ellers giver en plugin-hybrid bil ikke mening, da plugin-hybrid biler tager væsentlig længere tid at oplade end en elbil.

Det koster fra 7.000 kr. til 12.000 kr. at få monteret og opstillet en lader hjemme i carporten eller garagen.Det er dog ikke alle, der har mulighed for, at få en lader der hjemme.

Hvis du f.eks. bor i etageejendomme, hvor der ikke er mulighed for at få monteret en lader, så bør du vælge en hybrid, der ikke skal oplades med lader.

Da en plugin-hybrid vil blive en større byrde end glæde, hvis du ikke har, en lader tilgængelig der hjemme.

Når du har fået monteret en lader fra EON, Clever eller en helt tredje, så skal du selv betale strømmen på din elregning, og efterfølgende får du refunderet udgifterne af dit elselskab en gang i kvartalet.

Det vil altså sige, at du i sidste ende kun skal betale et fast beløb til et abonnement til EON, Clever eller en tredje.

Disse abonnementer koster kun fra 300 kr. til 400 kr. om måneden og for den pris kan du bruge fri strøm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *