Få godset fragtet fra A til B

Få godset fragtet fra A til B

Hvis man er indehaver af en større virksomhed, der sælger varer, eller leverer varer til forskellige opgaver, er det af allerhøjeste nødvendighed, at varerne bliver fragtet fra A til B. Man kan vælge at bruge tid og energi på at ansætte medarbejdere og købe varebiler til selv at kunne levere varen rundt. Det kan imidlertid godt betale sig at få andre til det, hvis der f.eks. er tale om større godstransporter eller om færre kørsler, hvor det ikke giver mening at ansætte medarbejderne selv.

Transport af gods foregår ordentligt

Når man er et firma, der fragter andres gods, stilles der store krav fra færdselsstyrelsen på en række områder. Der stilles f.eks. krav til, at førere af godset har uddannelser som enten varebilsvognmænd eller varebilschauffører. Varebilsvognmænd skal både have uddannelse og gyldig varebilstilladelse og varebilschauffører skal have uddannelse.

Kravene gælder, hvis godset har en vægt på 11 kg pr stk. eller en samlet vægt på over 2000 kg til og med 3500. Du kan derfor læne dig trygt tilbage, når du bruger et transportfirma som f.eks. First Transport til at fragte dit store gods.

First Transport – kører dit gods sikkert fra A til B

Se nærmere på ovenstående link, hvor du finder en række oplysninger omkring First Transport. De er det oplagte firma for dig, hvis du har noget gods, der skal fragtes forskellige steder hen. First Transport stiller sikkerhed for, at dit gods bliver leveret sikkert på leveringsstedet. First Transport er indehavere af et stort lager, hvor de har mulighed for at plukke og arrangere godset om, så det kan leveres til forskellige leveringssteder. ´

First Transport dækker dig ind, uanset om du har brug for kurerkørsel, hastetransport, kranbiler eller frost-, køle- og varmetransport. Hastetransporten er særligt væsentlig, da det kan være vigtigt at kunne hente eller bringe vigtige leverancer med det samme. Når man har et firma, der skal virke, kan det betyde alfa og omega, at man leverer hurtigt hvis uheldet er ude. First Transport har altid chauffører på stand-by, så de kan kontaktes med det samme ved behov.

Stykgodstransport – hvis du ikke har brug for en hel vogn

Nogle gange kan det være enkelte dele eller små leverancer og afhentninger man har brug for. Stykgodstransport kan hjælpe dig, der ikke har brug for en hel varevogn. First Transport kan hjælpe dig, når du har brug for, at der bliver kørt med enkelte varer.

Slip for bøvlet ved at gøre det selv

Hvis du vælger at ansætte medarbejdere og indkøbe varebiler, stilles der fra færdselsstyrelsen ikke samme strenge krav til kørslen, da disse krav kun gælder fremmedkørsel. Imidlertid kræver det relativ hyppig kørsel, for at det kan betale sig at indkøbe varevogne og at ansætte chauffører til opgaven. Hvis du vælger at købe varebiler, skal du dog være opmærksom på, at varebilerne skal registreres til firmakørsel.

Dette gøres via skats hjemmeside på motorregisteret. Firmakørsel anvendes f.eks. af murer, der kører materialer ud til kunderne og af restauranter, der laver mad og bringer den. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *