Ny bil uden at skylde en formue væk – derfor er leasing en god ide

Ny bil uden at skylde en formue væk – derfor er leasing en god ide

Du står med nøglen i hånden. Med et lille tryk låser døren op, du åbner den og sætter dig ind i en spritny bil. Du snuser ind – ”mmm” duften af ny bil. Den er ikke til at tage fejl af. Pludselig bliver du revet ud af drømmen, for prisen på bilen gør, at du i stedet må se den anden vej.

Men det behøves ikke altid være sådan. Det er nemlig muligt for dig at lease bilen. Privatleasing bliver nemlig mere og mere populært her i Danmark.

Hvad betyder det at lease en bil?

Helt enkelt så betyder det, at du låner en bil i en periode. Det kan være en langtidsleasing på op til 3 år, men det kan også lade sig gøre med kortere leasingperioder. Når du finder den bil du ønsker, vil der være en udbetaling, der skal lægges, før du kan tage bilen med hjem. Dette beløb varierer meget alt efter bil og leasingperiode. Ved leasing af en bil skal man kende ens kørebehov. Man kan vælge forskellige antal kørekilometer pr. år, og kører man mere i den periode, man har bilen, så skal man betale for overkørte km. Kører man til gengæld mindre end beregnet, vil man få differencen udbetalt, når man afleverer bilen igen.

Derfor skal du lease din næste bil

Det er blevet meget populært at lease privatbiler i dag, og det er med god grund.

En ting er, at man får mulighed for at sætte sig bag rettet i en helt ny bil, men der er også andre helt klare fordele ved det. I en leasingaftale er der ofte sørget for betaling af service og reparationer. Du skal blot selv sørge for at køre bilen til service på et autoriseret værksted. Det betyder også, at der ikke kommer en ekstra regning, der pludselig skal betales. Når man bliver godkendt til at lease en bil, vil du blive kreditgodkendt, men du vil ikke blive gældsnoteret, da du jo blot låner bilen.

Så i forhold til din økonomi, så kan leasing være den mest fordelagtige løsning, når du ønsker en helt ny bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *