Sådan kommer du smertefrit igennem julen som bilejer

Sådan kommer du smertefrit igennem julen som bilejer

Der kan være mange gode årsager til at være bilejer, fordi man pendler langt hver dag, skal hente mange børn i børnehave, vuggestue og fritidshjem samt har brug for en bil som kundebil. Uanset hvad, er de fleste mennesker ret afhængige af deres bil, fordi den får deres hverdag til at hænge sammen. Der kan derfor være meget frustration forbundet med, når man ikke har en bil, der fungerer. Det kan være, at den har problemer med motoren, med bremserne, vinduesviskerne eller noget helt fjerde. Hvad gør man så? Det ser vi nærmere på her

Få tre gode ønsker opfyldt 

Ligesom i et eventyr kan man godt ønske, at man får alle sine ønsker opfyldt af en dejlig fe, der redder en på stedet når noget går galt. Her er det næstbedste, at der næsten findes sådan en fe i kraft af firmaet autobutler, der står for at hente tre gode tilbud til dig, hvis uheldet skulle være ude og du får brug for et autoværksted. Her skal du blot skrive dit bilmærke samt hvad der skal laves og indenfor 2 minutter har du tilbud fra tre forskellige autoværksteder. Herfra kan du selv vælge hvilket tilbud, du vil bruge og dernæst sende din bil godt afsted til autoværkstedet. 

Husk at få sat vinterdæk på

Når det nærmer sig de kolde måneder, er der mange bilejere, der skifter fra sommerdæk til vinterdæk. Dette er en god ting at gøre, fordi bilen står bedre fast med vinterdæk, som har nogle dybere riller i dækket. Her kan du få autoværkstedet til at sætte dem på for dig og også opbevare dine sommerdæk, så de kan sættes på igen, når dette bliver relevant. Det er noget, som vil gøre en stor forskel, når sneen fyger og der er glat på vejene. Så skal du ikke være bange for, at bilen ikke kurer ud og ikke kan styres ordentligt, når det er glat. Det er din sikkerhed, der er på spil. 

Fyld sprinklervæske og olie på

Hvis du ikke selv er så meget en bilhaj, kan du også få autoværkstedet til at fylde sprinklervæske og olie på din bil, så den er good to go. Det er noget, som mange bilejere glemmer, men som er super vigtigt for sikkerheden og bilens fungere. Hvis du ikke kan se ud af ruden, skal du bruge sprinklervæske til at viske det væk, og hvis det er helt galt, må du ind på en tankstation og vaske forruden. Alt sammen noget, der gør en forskel for din oplevelse af at køre rundt i bilen, når du sørger for at passe godt på den i længden. 

Trygheden er altid god at have ved hånden op til juletid og det er at have autobutlers service lige ved hånden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *