Privatleasing elbil

Elbil leasing privat har aldrig været mere populært

Privatleasing af elbil har aldrig været mere populært, hvilke der er flere gode grunde til.

På trods af denne stigning i privatleasing af elbiler, så er der stadig mange danskere der ikke tør, at udskifte deres brændstof motor med en el motor.

Teknologien i elbiler bliver hele tiden udviklet, hvilke hele tiden resultere i længere rækkevide, batteriets levetid, og bedre køreegenskaber.

Denne udvikling der sker inden for elbiler, er også den største grund til at danskerne ikke tør at købe en elbil endnu.

Hvis der kommer en ny teknologi der gør de nye elbiler langt mere attraktiv end de gamle modeller, så vil de gamle modeller få et stort værditab når de skal sælges.

Der findes to forskellige former for leasingkontrakter, hvilke er en operationel leasingkontrakt og en finansiel leasingkontrakt.

Den mest udbredte når vi snakker privatleasing af en elbil, er en operationel leasingkontrakt, hvilke også er den leasingkontrakt der eliminere flest usikkerheder, der er ved at købe en elbil selv.

En operationel leasingkontrakt giver tryghed og du undgår værditab

Vil du havde budgetsikkerhed og undgå et stort fremtidigt værditab på en elbil? Så er operationel leasing noget for dig!

En operationel leasingkontrakt er nok den mest populære leasingkontrakt, når vi snakker om elbiler, hvilke skyldes at den eliminere de usikkerheder der er ved at købe en elbil selv.

Den åbenlyse fordel ved en operationel leasingkontrakt er, at leasingtager fuldstændig slipper for, at bekymre sig om, hvad der vil ske med bilens værdi, hvis der kommer nye elbiler der er markant bedre end de nuværende.

Ud over den åbenlyse fordel ved at leasingtager ikke skal bekymre sig om værditab, så er der også en lang række andre fordele ved leasing af elbil.

Med en operation leasingkontrakt, får leasingtager total budgetsikkerhed i hele leasingperioden, hvilke vil sige at leasingtager ved præcis, hvad det koster hver måned at havde en elbil til rådighed.

Alle udgifter der må være til den leasede elbil såsom: reparationer, serviceeftersyn, dæk skifte, bilsyn osv. er alle nogle leasingselskabet betaler i hele leasingperioden.

En leasingperioden er typisk på 12,24 eller 36 måneder, men den kan også sagtens være kortere eller længere, hvis leasingtager ønsker dette.

Når leasingperioden er slut skal leasingtager blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og leasingtager slipper dermed også for, at skulle sælge bilen til en tredje part.  

Og hvis der er kommet en ny og langt bedre elbil i mellemtiden, så kan du glæde dig over du ikke skal bekymre dig om et stort værditab, og du kan nemt lease eller købe en elbil med den nyeste teknologi.

Fordele privatleasing elbil

  • Attraktive leasingkontrakter på elbiler.
  • Ingen bekymring til et stort værditab på en elbil, hvis der skulle komme nye og bedre elbiler.
  • Total budgetsikkerhed hvilke betyder, at leasingtager ved nøjagtigt hvad det koster om måneden at havde en elbil.
  • Nemt at udskifte elbil til en ny, så du altid har den nyeste elbil med det nyeste teknologi.
  • Du skal ikke optage banklån til en elbil.
  • Alle omkostninger til reparationer, service eftersyn, dæk skifte, osv. er alle omkostninger leasingselskabet skal betale, hvis de skulle fremkomme.
  • Typisk er der en lavere engangsbetaling ved leasing end ved bankfinansiering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *