Leasing af bil uden udbetaling er populært!

Leasing af bil uden udbetaling er populært!

Leasing af bil uden udbetaling er de seneste år, blevet yderst populært blandt de danske forbrugere. Flere og flere danskere vælger en leasing uden udbetaling, en leasingkontrakt uden udbetaling gør det også nemmere for forbrugerne, at få en leasingkontrakt på en bil, da de ikke skal bruge deres opsparing på en bil, eller først bruge tid på at spare penge sammen til en udbetaling. Hvis du skal købe en bil selv på traditionel-vis med finansiering i banken, så skal du typisk selv havde 20% af lånets størrelse til udbetalingen. Dette slipper du for ved en leasingkontrakt uden udbetaling, hvilke gør leasing enormt attraktivt for flere der ønsker en ny bil.

En operationel leasingkontrakt er oftest den der bliver brugt til leasing uden udbetaling

Når vi snakker leasing af bil uden udbetaling, så er det typisk en operationel leasingkontrakt, men nogle tilfælde kan det også godt være en finansiel leasingkontrakt. Operationel leasing og finansiel leasing, hvilke leasingtype der passer dig bedst kommer helt an på dine behov og ønsker til en leasingkontrakt. Ønskes der en leasingkontrakt på en helt ny bil så er det i langt de fleste tilfælde en operationel leasingkontrakt. En operationel leasingkontrakt giver total budgetsikkerhed, og leasingtager får ikke nogle udgifter til reparation, service, mv. Når leasingperioden er slut skal leasingtager blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og leasingtager skal hellere ikke tænke på værditab med operationel leasing. Ønskes der en leasingkontrakt på brugt bil med en markedspris over 250.000kr. så er det oftest en finansiel leasingkontrakt. En finansiel leasingkontrakt minder om, at eje bilen selv og hvis der kommer nogle udgifter til bilen, så er det leasingtager selv der skal betale. Når leasingperioden er slut, så skal leasingtager selv sælge bilen til den restværdi der står i leasingkontrakten.

Leasingkontrakter uden udbetaling er mere overskuelige

En leasingkontrakt uden udbetaling er langt mere overskuelig, og leasingtager skal kun betale de månedlige leasingydelser i leasingperioden. Derudover bør der ikke være nogle udgifter til reparation, service eftersyn, mv. Hvis vi tager udgangspunkt i en operationel leasingkontrakt. Ved at leasingtager kun skal forholde sig til den månedlig leasingydelse, så er det langt nemmere for leasingtager at sammenligne med andre leasingkontrakter uden udbetaling. Selv om leasingkontrakter er uden udbetaling, så er total omkostningen for leasingen i hele perioden, det samme uanset om leasingkontrakten er med eller uden udbetaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *