Forbrugerne ønsker fleksibel privatleasing: Korttidsleasing trender som aldrig før

Forbrugerne ønsker fleksibel privatleasing: Korttidsleasing trender som aldrig før

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at lease en bil. Måske har mange ikke pengene til at købe en bil på stedet, men har alligevel brug for den af arbejdsrelaterede årsager eller lignende. Eller måske ville det bare være rart at have mere end en bil i en større husstand.

Problemet i mange af disse tilfælde er imidlertid, at de fleste leasing muligheder kræver, at du skriver kontrakt med en længere bindingsperiode, end måske ville være optimalt i situationen. Det er selvfølgelig en god situation at stå i som leasingfirma, men for forbrugeren kan det betyde unødvendige udgifter, som kunne være faldet på mange andre langt mere brugbare områder.

Følger man leasingmarkedet, vil man måske have lagt mærke til, at kunderne har sagt fra. De har over en længere periode efterspurgt mere fleksibel privatleasing over en kortere tidsperiode, og nu ser det endelig ud til, at markedet er begyndt at opfylde forbrugernes behov og ønsker på det område. Flere og flere leasingfirmaer er begyndt at reklamere med korttidsleasing som en af deres hovedkompetencer. Man ser endda korttidsleasing af biler, der ellers er ret dyre og lækre. Hos leasingfirmaer som Hessel Hire er korttidsleasing af Mercedes biler blevet det nye og store.

Fordelene ved korttidsleasing

I manges øjne har det da også kun været et spørgsmål om tid, før korttidsleasing for alvor brød ud på markedet. Korttidsleasing har nemlig har nemlig utroligt mange fordele for forbrugerne.

Først og fremmest minimerer det omkostningerne og gør dem langt mere overskuelige. Selvom leasing af biler blev reklameret som noget alle kunne have råd til, som den nemme og billige måde at få sig en lækker bil, så har det på ingen måde været en billig sag.

Leasing har i lang tid mest været rettet mod de allerede velhavende, som bare ikke har haft nok penge til drømmebilen, og som derfor er blevet nødt til at lease den. Med den øgede opmærksomhed omkring korttidsleasing, er leasing af biler nu blevet for alle forbrugere til alle formål.

Få smag for leasing

Hvis du ikke følte at leasing var noget for dig før, fordi man var nødsaget til at lease bilen over længere tid, så kan det være, at det er nu. Korttidsleasing er under alle omstændigheder en nem og ikke bindende måde at prøve leasingverdenen af.

Hvis du kun binder dig i en måned, er det let at forudsige udgifterne, og det er ikke så lang tid, at man fortryder det midt i perioden og derefter bare spilder penge.

En sådan forsmag til leasingverdenen kan faktisk være rigtig gavnlig. På den måde kan man få en forståelse for alle de praktiske aspekter af leasing uden nødvendigvis at skulle punge ud. Leasing kan nemlig være den bedste løsning i mange situationer, men mange forbrugere bliver ganske enkelt skræmt af det image, som leasing har opbygger over årene. Korttidsleasing ser dog ud til at have fundet et hidtil ubrugt marked, og forbrugerne ser ikke ud til at stoppe med at korttidslease i den nærmeste fremtid.                        

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *